Ontspanningsmassage

Dit is een massage met een kalmerende en rustgevende werking.
Ontspanning van de spieren, bevordering van de doorbloeding en verbetering van de stofwisseling is een belangrijk doel.

60 min = 50 euro / 90 min = 75 euro

Deep tissue massage

Dit is een massage met veel en vooral diepe druk. Een deep tissue massage helpt om je spieren los te maken. Een deep tissue massage maakt het bindweefsel van je spieren losser, zodat je lichaam een stuk meer ontspannen aanvoelt.

60 min = 55 euro / 90 min = 70 euro

Nek, schouder, rugmassage

De nek-, schouder- en rugmassage is een gecombineerde massagevorm van drukpunttherapie.
Deze massage wordt toegespitst op de rug, nek en schouders. Deze vorm van massage is erg populair omdat veel mensen last hebben van spanningen in de nek en schouders of hebben last van rugklachten.
De rug-, nek en schoudermassage zorgt voor ontspanning van deze spieren. Ook hoofdpijnklachten die vaak het gevolg zijn van aanspanning van de spieren in de schouders en nek, kunnen met deze massage verholpen worden.

30 min = 30 euro / 60 min = 50 euro

Hotstone massage

Tijdens de hotstone massage worden er heerlijke oliën en warme, natuurlijke stenen gebruikt om de spieren te ontspannen, de bloedcirculatie te verbeteren en je algehele welzijn te bevorderen.

60 min = 55 euro / 90 min = 75 euro / 120 min = 90 euro

Aromatherapie massage

Bij een Aromatherapie Massage wordt er gewerkt met etherische oliën, die worden gewonnen uit natuurlijke bestanddelen van planten zoals, zaden, wortels, bloemen en andere delen. Het aroma van de olie stimuleert de hersenen en helpt om stress te verminderen.

60 min = 50 euro / 90 min = 70 euro

Gezicht / hoofdmassage

Een gezicht/hoofdmassage werkt zeer ontspannend. Bovendien stimuleert het de bloedsomloop en verbetert het je gezondheid. De zachte massage waarbij een lichte druk op verschillende punten in je gezicht en kruin wordt uitgeoefend, zorgt voor minder spanning op je voorhoofd, slapen en kaak.
Heb je last van hoofdpijn, slapeloosheid, stress, spierpijn, haaruitval, vermoeidheid of migraine? Dan is deze massage zeker het proberen waard.

30 min = 30 euro / 45 min = 40 euro / 60 min = 50 euro